Proiecte

1. „Un parteneriat solid pentru comunitate”
În 2015, Îngrijiri la domiciliu a încheiat cu Carpatcement un parteneriat prin care vârstnicilor din comuna Tașca, Neamț și împrejurimi le-a fost facilitată îngrijirea la domiciliu prin donarea unui autoturism cu care să se deplaseze echipa.

2. „Bătrânețea nu trebuie să doară”
În cadrul proiectelor „Bătrânețea nu trebuie să doară” mai mult de 130 de vârstnici din județele Mureș, Suceava și Bistrița Năsăud au beneficiat în 2015 și 2016 GRATUIT de îngrijiri la domiciliu, cu sprijinul Consiliilor Județene.

3. „Sănătatea la control!”
Din 2014 Ingrijiri la domiciliu a organizat anual evenimente de screening și analize gratuite pentru populația din zona rurală din județele Brașov, Mureș și Cluj. În cadrul acestor evenimente peste 300 de persoane au beneficiat de investigații și analize gratuite.

4. Programul de voluntariat internațional
Susținem voluntariatul și ne place să avem alături de noi oameni care vor să facă ceva dezinteresat pentru semeni. Prin colaborarea cu Oyster UK, Ingrijiri la domiciliu găzduiește voluntari din toată lumea care vor să vadă și să învețe cum se fac îngrijirile la domiciliu în țara noastră.